Espai de tendències del sector

Present i Futur del sector Tèxtil - Moda

La indústria, des de ja fa uns anys, està patint un ràpid procés que està transformant a fons la seva estructura productiva i organitzativa. Com a conseqüència d’això, s’estan donant canvis importants en el model industrial que caracteritzava les indústries desenvolupades en els últims vint-i-cinc anys

La deslocalització

La deslocalització internacional d’empreses, entesa senzillament com un procés de trasllat dels centres de producció de determinades firmes d’uns països a uns altres ha tingut una major incidència amb el canvi de segle afectant d’una manera important als països desenvolupats.

La hiper-valoració del concepte ‘marca’

Espanya té terreny per créixer en el desenvolupament de projectes empresarials vinculats a la revisió del concepte marca, per convertir aquestes idees empresarials en referències mundials. Per què? En què es diferencien de la resta aquestes grans marques? Què es necessita per arribar a ser una marca cèlebre?

La recerca de mercats internacionals

L’augment d’empreses exportadores i que inverteixen a l’exterior és un bon indicador del procés d’internacionalització que ha experimentat Espanya durant l’última dècada. Aquest procés s’ha produït en un context de creixent globalització i amb això ha augmentat la competència existent.

Acte

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

SOC | Servei d'Ocupació de Catalunya Generalitat de Catalunya Ministerio de Empleo y Seguridad Social